Како совршено да ги исцртате веѓите?

Како совршено да ги исцртате веѓите?

Еден од најважните сегменти на лицето на една девојка претставуваат веѓите за кои се поминува долго време во дефинирање на нивната форма и изглед, а воедно и најчесто се прават и најкатастро...
read more
Три брзи пилинзи за лице

Три брзи пилинзи за лице

Пилингот за лице е неопходна “намирница“ во секоја женска потрошувачка кошничка. Во глобала основната фунција на пилингот е иста: освежувањ...
read more
Направи сам: природна нега на кожата

Направи сам: природна нега на кожата

read more
Овес за убава кожа

Овес за убава кожа

Овесот е познат уште одамна како исклучително здрава житарка во исхраната, но исто така е одличен и во третманите за убавина бидејќи има најдо...
read more
Маска од банана

Маска од банана

Летото е познато по своите последици на кожата. Но не очајувајте, во вашата кујна имате продукти кои можат да ви помогнат лесно да ја негувате ...
read more