Маски за лице за сите типови кожа

3 маски од брусница против стареење

Киселината од брусница се користи како средство за чистење на кожата, а витамините А и Ц го стимулираат производството на колагенот. Се борат против с…

Make – up трендови за пролет 2015 година

Светски познатите фризери и шминкери сметаат дека помина времето на светкавите сенки за очи и тенките веѓи, и дека доаѓа време на спонтаност и природн…

Драматични oчи

Нема ништо повпечатливо од добро дефинирани очи, а тоа најдобро се доловува преку што друго – ако не шминката? Очите се оние што покажуваат најд…