Мали совети за големи настани

Мали совети за големи настани

Секогаш се нетрпение ги чекаме големите настани, но за жал често се случува да не’ фати паника ден претходно, кога се подготвуваме за нив. Затоа еве неколку мали совети кои ќе ја зголемат ва...
read more
Африкански шеа путер – лек со многубројни намени

Африкански шеа путер – лек со многубројни намени

Шеа путерот се прави од плодот на карите шеа дрвото. Сировиот, непреработен шеа путер содржи витамини и минерали, како на пример витамин А, Е, к...
read more
Што се тоа парабени и дали се штетни ?

Што се тоа парабени и дали се штетни ?

read more
За 3 секунди: Извадете го лакот за нокти без ацетон!

За 3 секунди: Извадете го лакот за нокти без ацетон!

Жените најдобро знаат колку е досадно кога лакот почнува да лупи од ноктите, а кога при рака немате  ацетон. Замислете да имате важен деловен с...
read more
Make up грешки на жените кои ги забележува секој маж

Make up грешки на жените кои ги забележува секој маж

read more