Популарни бои за нокти во есенско-зимската сезона

Популарни бои за нокти во есенско-зимската сезона

read more
Заштитете ја кожата од сонцето

Заштитете ја кожата од сонцето

Високи температури, сонце и одмор. Ова се синоними за лето. Иако многумина го сакаат овој дел од годината, токму високите температури и сонцето...
read more
Правилно одржување на приборот за шминкање

Правилно одржување на приборот за шминкање

read more
Најдобрите, но наједноставни совети за убавина

Најдобрите, но наједноставни совети за убавина

Сакате секогаш да изгледате убаво, но не сте сигурно како тоа да го направите? Што се’ е потребно? Потребни се многу нешта, а шминката и фризу...
read more
Совети за Вашата брада

Совети за Вашата брада

Секој маж е попривлечен со брада, но за да израсне ја правилно, и да изгледа убаво, тој мора да ја негува! Растењето на брада е изразување на сло...
read more