Визуелно послаби за само 24 часа

Во последен момент ве известија за некој настан, а вие сакате да изгледате што е можно поубаво и повитко? За жал не постои никаква магична формула кој…

10 совети за убав изглед наутро

Утрата се секогаш тешки и мрзеливи, затоа ви ги препорачуваме следните 10 совети за убав изглед наутро: Испрскајте го лицето со ладна вода. Ќе постигн…

Бемки и брадавици

Од раното детство,па натаму, бемките  постојано се појавуваат. Тие не се статична појава, туку динамични промени на кожата која не може целосно да се …