Убавина за 20 минути (Дел 1)

Убавина за 20 минути (Дел 1)

Маска за освежување на кожата – Сок од лимон, портокали и јаболка се комбинираат со пченично брашно, мед, павлака и се прави крем. Оваа густа смеса се нанесуваа на лицето, вратот, деколтето и...
read more
Мали совети за големи настани

Мали совети за големи настани

read more
Квасецот е природен еликсир

Квасецот е природен еликсир

Квасецот одамна претставува мевлем за кожата. Бидејќи е природен антибиотик, помага при лечење на акни, егземи и др. воспаленија на кожата. Пор...
read more
Како да го спречите опаѓањето на косата?

Како да го спречите опаѓањето на косата?

Пред да почнете да го барате лекот против опаѓање на косата, размислете дали се работи за болест или за наследна особина. Еве како може да си по...
read more
Како до поголем волумен на коса

Како до поголем волумен на коса

read more