Драматични oчи

Нема ништо повпечатливо од добро дефинирани очи, а тоа најдобро се доловува преку што друго – ако не шминката? Очите се оние што покажуваат најд…

Совети за Вашата брада

Секој маж е попривлечен со брада, но за да израсне ја правилно, и да изгледа убаво, тој мора да ја негува! Растењето на брада е изразување на слободат…

Пикселизирана коса! Најновиот тренд!

Најновиот тренд кој ги освојува и најголемите модни писти и почнува да зема замав и да добива големо влијание е токму „пикселизираната коса“. Доколку …