Како да се забрза растот на косата?

Како да го забрзате растот на вашата коса? Постојат неколку природни начини за тоа. Обидете се да користите природни состојки и рецепти за раст и одрж…

Типови на кожа

За да можеме правилно да ја негуваме кожата, претходно е потребно да знаеме кој тип на кожа имаме. Типот на кожата е наследна карактеристика, но исто …

Саунатa е добра за здравјето

Често се прашувате дали сауната е добра за здравјето? Пред се’ многу е важно колку години имате и дали имате здравствени проблеми. Поврзаност ме…