Испукани петици

За многу луѓе, ноќен кошмар се грубите и испукани петици за време на зимските денови, или пак преку целата година. Одењето боси и носењето отворени че…

Домашен спа третман

Пилинг Постојат ралични рецепти за природен пилинг на телото, во зависност од она што сакате да постигнете. Мешавина од еднакви количини на маслиново …

Како да се ослободите од стриите?

Стриите се појава на кожата, оштетување на сврзното ткиво како резултат на губење или добивање килограми, во растењето, или во бременоста. Исто така с…

Нега на стапала

Секој ден, посветување 15 минути од вашето внимание, може да биде спасител за изгледот на нозете. Еднаш неделно направете пилинг и релаксирачка бања &…