Нашиот секојдневен непријател наречен – целулит

Нашиот секојдневен непријател наречен – целулит

Целулитот е деформитет, со кој се соочуваат се’ повеќе жени во светот, додека бројот на мажите е многу мал. Заради натрупување на масни наслаги и токсини под кожата, сврзното ткиво ослабнува и...
read more