Секогаш кога…

Секогаш кога нема да Ви биде измиена косата, ќе носитe тренерки и ќе бидете изморени – ќе го видите тој што Ви се допаѓа.…

Ако бараш лист…

Ако бараш лист онаму каде секогаш стои, за да запишеш телефонски број – нема да најдеш. Ама затоа, по една недела – ќе најдеш еден цел топ…

Кражба…

Кражба на една идеја еднаш е плагијат, а секој следен пат е ново истражување.…

Кога брзаш…

Кога брзаш за на работа ќе патуваш 45 минути, а на враќање накај дома ќе стигнеш за 20.…