Било каде на земјината топка…

Било каде на земјината топка…

Било каде на земјината топка, намачкана фета на лепче, секогаш паѓа на намачканата страна.
read more
Кажете му на човек…

Кажете му на човек…

read more
Ако му кажеш на маж ти…

Ако му кажеш на маж ти…

Ако му кажеш на маж ти да купи 5 работи од продавница, и во последен момент му додадеш уште една, тој ќе ги заборави првите 2 со гаранција!
read more
Што и да барате…

Што и да барате…

Што и да барате, ќе го најдете на последното место каде што ќе побарате.
read more
Секогаш први заспиваат…

Секогаш први заспиваат…

Секогаш први заспиваат оние кои ‘рчат.
read more