Одберете ја идеалната дестинација за летниот одмор!

Одберете ја идеалната дестинација за летниот одмор!

read more
Необичен тест на личности

Необичен тест на личности

Тестот се решава брзо и лесно, исто така е и екстремно забавен, а во многу случаи и точен. Овој интересен и необичен персонален тест на личности...
read more
Одберете дрво и дознајте нешто за себе

Одберете дрво и дознајте нешто за себе

Сликата се состои од девет дрва, одберете го она кое најмногу Ви одговара или најмногу Ве привлекува и дознајте што претставува! 1. Дарежлива и ...
read more
На кој начин се врзувате за другите?

На кој начин се врзувате за другите?

Стиловите на врзување не влијаат само на односот со вашиот партнер, туку и на односи и емпатија за другите луѓе. Според Даниел Голман, американ...
read more
Дали ви е потребна промена во животот?

Дали ви е потребна промена во животот?

read more