Како реагирате на одразот во огледалото?

Како реагирате на одразот во огледалото?

Огледалото низ историјата симболизирало мудрост, свест, креативна енергија, божествена интелигенција. Претставено е како одраз на вистината, чесноста, знаењето. Сиболиката е поврзана со и Ме...
read more
Пронајдете ја својата уникатна карактеристика

Пронајдете ја својата уникатна карактеристика

Дали за Вас често велат дека сте различни од другите или единствени и уникатни? Ако Ве интересира што е тоа што Ве прави различни и поинтересни...
read more
Скриена страна на личноста

Скриена страна на личноста

Секој во себе има различни модели на однесување што ги користи за свои цели. Исто така, секој во себе крие повеќе страни на сопствената личност...
read more
Што ве мотивира во животот?

Што ве мотивира во животот?

Решете го овој тест и дознајте што е тоа што ве мотивира во животот. 1.       Луѓето сметаат дека сте: а) креативни б) амбициозни в) емотивни 2.   ...
read more
Kој е вашиот сексуален профил ?

Kој е вашиот сексуален профил ?

Дознајте кој е вашиот сексуален профил со одговарање на овие прашања: 1. Кога читате, слушате или дознавате  нешто ново за љубовта или сексот, д...
read more