Како лесно да имате кадрава коса?

Едноставен начин преку ноќ да имате кадрава коса со помош на лента за коса!Погледнете го ова видео и сами оценете. Изненадете го партнерот со прекрасе…

Генијален трик: Отстранете ги дамките од шминка од облеката со помош на само една состојка

Сите добро знаеме дека белата облека и шминка не се мешаат, но блогерката Калеја Лагунеро има едноставен трик кој ќе ги отстрани досадните дамки во ре…