Како да направите анти-стрес топчиња

Стресот е најголемиот противник на денешниот човек. Се обидуваме да пронајдеме многу начини да го намалиме. Во ова видео научете како да направите ант…

Како да го исчистите клима уредот

Во ова видео научите на кој начин да го исчистите својот клима уред, кој треба да се чисти најмалку два пати годишно, во зависност од тоа колку често …

Совети за патувања: Хостели

Доколку сте патувале или планирате да патувате, а немате пари за хотел, погледнете го ова видео и дознајте како престојот во хостел да ви биде поудобе…