Врзете ја вратоврската правилно!

Вратоврската е декоративно парче од облеката, во облик на лента која се носи околу вратот. Се смета дека потекнува од Хрватска (кравата), а се прошири…

Рецепт за крокети од ориз

Едноставен и лесен рецепт за крокети од ориз за кој ви се потребни ориз, брашно, пармезан, лебни трошки и јајца.…

Исчистете го својот компјутер!

Компјутерите се скапи, затоа е битно редовно да се чистат, не само софтверски или хардверски, туку треба да се внимава и на прашината која може да ја …