Како лесно да научите да пливате?

Во ова видео, професионален тренер за пливање ни ги објаснува основните техники, како што се лебдење на вода и дишење. Исто така, тој дава совети за п…

Брзо и практично пакување

Почнаа летните одмори, купивте карта, избравте друштво, но како и секоја година, имате проблем со пакувањето. Или, друга позната ситуација – се …

Вежбај, забавувај се и биди фит!

Fit Up Open Aerobic настанот оддржан во Битола, на 22  јуни 2014 година, донесе посетеност од над 400 луѓе со активно учество. Погледнете го ова интер…