Кандидијаза

Кандидијаза

Габичката од родот Candida albicans, која инаку редовно живее во нашиот организам, при одредени услови може да и’ се наруши рамнотежата.  Кандидијазата е скоро секогаш последица на авто-инфекција со...
read more
Мигрена

Мигрена

Мигрената претставува вид на главоболка од која страда околу 25% од населението. Тоа е најтешкиот облик на главоболка, со јака пулсирачка бол и ...
read more
Ешерихија коли

Ешерихија коли

read more
Холестерол

Холестерол

read more
Најчести зимски повреди

Најчести зимски повреди

За време на зимските прошетки или спортови честопати се случува да се лизнеме, паднеме, несоодветно да стапнеме на ногата, да почувствуваме ма...
read more