Медот е универзален лек

Медот е универзален лек

read more
Манука мед – чудото од Нов Зеланд

Манука мед – чудото од Нов Зеланд

Манука медот е стар илјадници години. Потекнува од Нов Зеланд, каде што домородното население од него се’ уште подготвува тоници и пијалоци...
read more
Употреба на ѓумбирот

Употреба на ѓумбирот

read more
Матична млеч – суперхрана од пчелината кошница

Матична млеч – суперхрана од пчелината кошница

read more
Медицински печурки – реиши, шитаке, маитаке

Медицински печурки – реиши, шитаке, маитаке

Денес во светот се познати околу 140 000 видови на печурки, од кои најкористени во алтернативната медицина се реиши, шитаке и маитаке, наречени ме...
read more