Физичката активност е неопходна за детскиот развој

Физичката активност е неопходна за детскиот развој

read more
Stand Up Paddling

Stand Up Paddling

read more
Активности за летните горештини

Активности за летните горештини

Високите температури носат потреба за реорганизација и промена на дневниот распоред. Грешите доколку мислите дека мастите брзо се топат доко...
read more
Сквош – најздрав спорт на светот

Сквош – најздрав спорт на светот

Сквош е најздравиот спорт на светот, според магазинот Форбс, а титулата ја доби поради својата конкурентност и ефикасност. Сквошот е идеален с...
read more
Синдром на претренираност – кога е премногу?

Синдром на претренираност – кога е премногу?

read more