Линцура – специфична и корисна билка од природата

Линцура – специфична и корисна билка од природата

read more
Златица – природен лек за уринарните патишта

Златица – природен лек за уринарните патишта

read more
Хибискус – билка која лечи многу болести

Хибискус – билка која лечи многу болести

Хибискусот  има неколку синоними, како што се кинеска роза или африкански слез. Наводно постојат 130-150 видови, меѓу кои се Hibiscus syriacus, кој има сит...
read more
Маточина – лековито и ароматично растение со традиција

Маточина – лековито и ароматично растение со традиција

read more
Тегавец – популарен народен лек

Тегавец – популарен народен лек

read more