Испрати

Почитувани!

Од 11 јуни стартува рубриката наменета за читателите –  „Испрати и биди дел од З&У“. Предлозите за рецепти, патувања или совети за здравје, дом, интима, убавина, диета итн. можете да ги испратите на следнава адреса: contact@zdravjeiubavina.com, со име и презиме (или иницијали), со дополнителни информации за напишаното  и  ние ќе го објавиме на нашата веб-страница www.zdravjeiubavina.com 

Со почит,

Тимот на З&У

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *