Дали сакате “валкани“ разговори за време на сексот?

Валканото шепотење на перницата бара увежбаност и спонтаност. Оние кои успешно владеат “dirty talk“, се колнат во својата афродизиска моќ. Можеби се чини многу застрашувачки во почетокот, кога првпат …

Драконијанска натална карта – целта на душата

Драконијанската натална карта, за разлика од обичната, го сместува нултиот степен на првиот знак на зодијакот, Овен, на почетокот на месечевиот северен јазол. Сите планети остануваат на истите позиции…

Како да направите љубовна напивка?

Се употребуваат состојки како јасмин, роза, ванила и цимет. Јасминот е познат по побудување на еуфорија со неговиот сладок мирис и е добро познат во алтернативната медицина по неговите својства. Розат…