Патувања

Куба – земјата на олдтајмерите, танцот и револуциите

Comments (2)
  1. Milena Stoickovska напиша:

    подолго време на мојата бакет листа за шетање и патување…се надевам ќе успеам да ја реализирам во текот на животов….вреди да се посети 😀

  2. A. A. напиша:

    Going to smoke some tobacco 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *