Месечен хороскоп за август 2018

Овен Работа Марс е ретрограден и потребно е да се насочите кон решевање на финансиските обврски, особено со соработниците.Ќе имате успех на полето на јавноста, како и како се занимавате со ИТ инжинерс…

Месечен хороскоп за август 2016

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Доколку работите, ќе имате можност да добиете атрактивни задачи преку кои ќе можете да ја изразите својата креативност, што ќе поттикне ентузијазам за работа и амбиција. Љ…

Месечен хороскоп за август 2015

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Не влегувајте во нови бизниси, бидејќи овој месец не ви е многу наклонет, што се однесува до финансиите. Љубов: Доколку сте во долга врска ве очекува зголемување на емоции…

Месечен хороскоп за август 2014

Овен (21.03.-21.04.) Работа:Нема потреба за опсесивна контрола, работите се исти како и секогаш и не постои ништо што можете да направите тоа да го смените и тоа не треба да ви одвлекува внимание. Љуб…

Месечен хороскоп за август 2013

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Вашата посветеност на обврските може да ви донесе неверојатна работа. Љубов: Сакате да им бидете посветени на односите со пријателите, блиските роднини и соработниците . Д…