Трикови против прекумерното потење

Потењето е незгодна, ама дефинитивно актуелна тема, особено во топлиот дел на годината. Прекумерното потење претставува голем физички, но и емоционален проблем кај луѓето. Освен редовното туширање и м…

Вера Стојкова – Живеј здраво, живеј по свое, нема подобар лек од насмевка и среќа!

Вера Стојкова е дипломиран фармацевт кој си ја сака работата дефинитивно, и сака да допринесе за квалитетот на здравјето на луѓето. Таа по природа е весела и опуштена, дружељубива и вистински пријател…