Мистиката на мајанскиот хороскоп

Мајанските астролошки знаци се поделени во 19 зодијачки знаци, но, современите толкувања се многу нејасни. Тоа што е познато е дека Маите го користеле календарот на Хааб. Значењата и симболиката биле …

На што “паѓа“ секој хороскопски знак?

Сите во љубовта сакаат одредени работи, а астрологијата открива на што “паѓа“ секој хороскопски знак… Овен Овните се многу задоволни од самите себе и обожаваат да се фалат. Луѓето често ги смета…

Сексуалните фантазии на хороскопските знаци

Секој хороскопски знак има специфични сексуални фантазии и желби. Во овој текст откријте како да го освоите и задоволите вашиот омилен знак. Овен Овнот како прв хороскопски знак е познат по својата до…

Часот на раѓањето кажува многу за карактерот

Доколку верувате во хороскоп, астрологија и знаци, овој текст ќе го прошири вашето знаење за истите. Кругот од 24 часа е поделен во шест нумерички категории. Првата категодија е помеѓу полноќ и 4 часо…

Астрологија на изневерување

Секој што бил изневерен од својот партнер знае дека тоа е болно искуство, а предавството никогаш не се заборава. И додека ниту еден хороскопски знак не е дефиниран како измамнички, постојат некои инди…