Еве како совршено да нанесете туш за очи

Нанесувањето на туш за очи (или ајлајнер) отсекогаш било мистерија и претешка задача за сите жени. Тушот всушност претставува мала алатка со која доколку владеете вешто, на вашите очи можете да создад…

Make – up трендови за пролет 2015 година

Светски познатите фризери и шминкери сметаат дека помина времето на светкавите сенки за очи и тенките веѓи, и дека доаѓа време на спонтаност и природност. Во тренд ќе бидат девојките со слободен боемс…