Зголемување на енергијата

Зголемување на енергијата

Доаѓа пролетта, а вие се чувствувате невитално и заморно? Постојано ви се спие иако сте станале од спиење? Следете ги следниве совети за зголемување на енергијата, и веднаш ќе ги почувствувате...
read more
Матична млеч – суперхрана од пчелината кошница

Матична млеч – суперхрана од пчелината кошница

read more
Контролирајте го стресот, ќе ги контролирате и килограмите

Контролирајте го стресот, ќе ги контролирате и килограмите

read more
Канабис – контроверзна билка на новото време

Канабис – контроверзна билка на новото време

Канабис (лат. Cannabis) е билка позната и под името коноп, за која е карактеристично долго зелено стебло и опоен мирис. Таа својата максимална висин...
read more
Кaко да се надмине пушењето во тинејџерскиот период?

Кaко да се надмине пушењето во тинејџерскиот период?

Еден од највлијателните фактори кои се значајни за развојот на адолесцентот претставува неговата околина, и навиките кои преку неа ќе ги стек...
read more