Колку е важна големината на пенисот?

Без оглед што некои тврдат спротивно, големината и формата на пенисот им се битни на жените. Постојат одредени перцепции и претпоставки за некои величини и форми, па ќе се обидеме да ви наведеме некои…

Бурито

Бурито е традиционално јадење во Мексико. Карактеристично е по тоа што во Мексико се служи само со грав или месо. Доколку имате желба дома да подготвите бурито, потребно Ви е: • 300 г пилешко • ½ зеле…