Кога е најдоброто време за тренинг?

Недостатокот на резултати и време, се двете важни работи кои луѓето најчесто ги наведуваат како причини за нередовно вежбање. За многумина од вас, најдоброто време за вежбање е она време кое се вклопу…

Како да ја засакате вашата работа?

Сигурно понекогаш сте биле во ситуација кога сте сакале да ја напуштите својата работа, поради некоја причина или недоволна заинтересираност, исцрпеност и сл. Во овој текст ќе ви препорачаме неколку с…

Вселување во новиот дом

Кога партнерите се чувствуваат доволно сигурни, настапува фазата на вселување во новиот дом. Оваа одлука е од големо значење за понатамошниот заеднички живот. Новиот дом со себе ги повлекува новите со…

Нега на лицето оваа есен

Со промената на годишното време, а особено со заладувањето, потсетете се дека на вашето лице ќе му биде потребна дополнителна нега и потпрете се на есенските продукти! Продуктите кои ги имаме на распо…