10 најчести машки лаги

Кои се 10 најчести машки лаги? Познато е дека и мажите и жените лажат, особено кога се работи за врските и сексот. Меѓутоа, ако им веруваме на истражувањата, нивните лаги се разликуваат. Колку се веро…

Современи правила при прекин на врска

Раскинувањата воопшто не се лесни, ниту за оставените, ниту за оние кои оставаат. Но, колку и да биле тешки, секогаш треба да се држиме до некои универзални правила, а особено кога се работи за соција…

Кој озборува повеќе?

Со озборување најчесто се занимаваат пријателите, но споделувањето тајни за други луѓе исто така може да го поттикне пријателството меѓу странците. Жените се позадоволни и поздрави ако озборуваат со с…

Како долгата врска да не стане здодевна и опсесивна

За прекинувањето на долгите врски еден од најголемите виновници претставува опсесивноста, и здодевноста која се јавува помеѓу партнерите кои веќе се навикнале еден на друг. Во таквите мигови, тие ја г…

Љубовни правила кои мора да ги прекршите

Постојат многу љубовни правила за успешна врска. Стабилните и успешните врски изгледаат многу едноставно, но за нив е потребно многу труд, време и разбирање. Периодот кога врската станува стабилна, се…