Колку е важна големината на пенисот?

Без оглед што некои тврдат спротивно, големината и формата на пенисот им се битни на жените. Постојат одредени перцепции и претпоставки за некои величини и форми, па ќе се обидеме да ви наведеме некои…

Одберете соодветен градник

Повеќе од 80% од жените носат погрешен градник. За да се научи како да се пружи најдобра потпора на градите треба да се направи следното: Најчеста грешка при изборот на градници е преголема величина и…

Ова не сте го знаеле за брадавиците

Вашите брадавици можат да доживеат оргазам. Поради стимулација на брадавиците мозокот ослободува окситоцин кој прави вагината да има контракции. Постојат четири видови на брадавици: нормални, прави, н…

Нејзиното Височество – клиторис

Зборот клиторис потекнува од грчиот збор „κλειτορίς“ што значи „мал рид“, и е воедно единственот орган во човечкото тело кој нема ниту една друга функција, освен да обезбеди сексуално задоволство. Се …