Скокање на јаже – со враќање во детството до вита става

Ви здодеа ли лентата за трчање и елиптичниот велосипед, а се уште ви се потребни кардио вежби? Сетете се на една од омилените детски игри, скокање на јаже!  Скокањето на јаже е една од најефикасните к…

Одберете соодветен градник

Повеќе од 80% од жените носат погрешен градник. За да се научи како да се пружи најдобра потпора на градите треба да се направи следното: Најчеста грешка при изборот на градници е преголема величина и…

Визуелно послаби за само 24 часа

Во последен момент ве известија за некој настан, а вие сакате да изгледате што е можно поубаво и повитко? За жал не постои никаква магична формула која чудесно ќе ги стопи килограмите за само еден или…

Како до поголеми гради

Мали гради не мора да значи недостаток. Со помош на неколку трикови можете да го смените визуалниот изглед и вашите гради да изгледаат поголеми. Жените со малите гради исто така имаат проблеми како и …