Домашни миленичиња и бременост – Да или не?

Ако дознаете дека сте бремени тоа не значи дека автоматски треба да се ослободите од Вашите домашни миленичиња. Но ова не значи дека не треба да внесете неколку промени во домот, поради безбедносни пр…

Абориџински хороскоп

Абориџините, австралискиот домороден народ, е познат по својата комплексна и разработена митологија. Ќе ве запознаеме со основните знаци на нивниот хороскоп. Јануари: Посум Ова се личности со силна, р…