5 женски парчиња облека за кои мажите мислат дека се неодоливо секси

И додека ние од петни жили се трудиме да се дотераме со цел да заблескаме, а сето тоа за машкиот род, тие всушност се многу поедноставни суштества. Тие не забележуваат детали како на пример фризурата,…

10 најчести машки лаги

Кои се 10 најчести машки лаги? Познато е дека и мажите и жените лажат, особено кога се работи за врските и сексот. Меѓутоа, ако им веруваме на истражувањата, нивните лаги се разликуваат. Колку се веро…

Фитнес девојки – мотивација за вежбање

Кога станува збор за мотивацијата која ја добивате за да го поминете времето во теретана или надвор трошејќи калории, време е да обрнете внимание на најпопуларните фитнес девојки во светот и нивниот н…

Make – up трендови за пролет 2015 година

Светски познатите фризери и шминкери сметаат дека помина времето на светкавите сенки за очи и тенките веѓи, и дека доаѓа време на спонтаност и природност. Во тренд ќе бидат девојките со слободен боемс…

Кој е Вашиот адут во заведувањето?

Секоја личност има начин на пристап во љубовта и адут во заведувањето. Жените имаат свој начин, а мажите свој. Решете го овој тест и дознајте кој е вашиот. За жени: 1. Седите во кафуле со пријателка и…