Ментална детоксификација – за обнова на својата моќ

Во периодите кога знаеме да почувствуваме дека ништо не ни оди од рака, преплавени сме со негативни емоции и едноставно се руши нашиот свет, доаѓа време за внатрешно чистење на организмот, овојпат на …

Грозје – богатство од хранливи состојки

Грозје или винова лоза е долгогодишна билка со потекло од Средна Азија, а нејзини остатоци се пронајдени и во хиероглифските записи во Стариот Египет. Основањето и јакнењето на ено-културата во Европа…