Мажите откриваат: Овие особини ја красат идеалната жена

Отсекогаш се полемизирало за тоа што жените бараат кај еден маж или пак, што мажите бараат кај жените. Сепак, без разлика колку истражувања ќе се направат, жените и мажите секогаш се запрашуваат што е…

Слободата, довербата и независноста во долгите врски

Во време кога љубовта станува се’ поголема дилема, слободата, довербата и независноста во долгите врски се под голем знак прашалник. Да се најде соодветен партнер значи да се најде човек кој ќе …