Уредувањето на домот и хороскопските знаци

Домот е просторот од каде што ја црпиме енергијата. Но, истовремено неговото уредување го отсликува хороскопскиот знак во кој сме родени. Прочитајте како вашиот хороскопски знак го уредува својот дом,…

Отворете ги вратите од домот за природата

Човештвото во своите почетоци било тесно поврзано со природата. Со други зборови, природата била нашиот дом. Денес сме доста дистанцирани од неа, поголемиот дел од времето го поминуваме во зградите и …

Вселување во новиот дом

Кога партнерите се чувствуваат доволно сигурни, настапува фазата на вселување во новиот дом. Оваа одлука е од големо значење за понатамошниот заеднички живот. Новиот дом со себе ги повлекува новите со…

И домот може да има романтична страна!

Направете од домот љубовна оаза, која е створена само за Вас и Вашиот партнер. Полека започнува магијата на Валентин, на која не можат да и’ одолеат и оние кои не ја сакаат романтика. Доколку ст…

Размрдување во вашиот дом

Доколку сметате дека теретаната не е место во кое можете да ги согорувате калориите, или пак дека едноставно сакате да го поминувате времето во вашиот дом продуктивно, најдоброто нешто кое можете да г…