Eфектот на аквариумите во домот

Aко ве предизвикуваат светлината, мистиката, романтиката и уникатноста, запознајте се со ефектот на аквариумите во домот. Аквариум (аqua-вода и arium-место каде се поврзува) е живеалиште на риби, без‘…

Маски против брчки

Познато е дека природата ни дава ред состојки, кои дури и повеќе и’ помагаат на кожата, отколку класичните купечки маски. Отворете го фрижидерот и подгответе некоја од овие 3 маски против брчки!…

Поврзаноста на бебето со цуцлата

Темпераментот на бебињата е различен, но секогаш постои поврзаноста на бебето со цуцлата. Уште од многу мали, кога не цицаат, бебињата трагаат по цуцлата. Ако не ја добијат, се чувствуваат вознемирено…