Успехот во 8 зборови

Што е успех? Успехот е релативен поим – секој тежнее кон подобро утре – за себеси, за богата кариера, за убава жена или маж, за  многу пари. Што е за Вас успехот ? Дали сакате да остварите…

8 Март е, а вие не знаете што да подарите?

8 Март се слави како Денот на жената. Овој ден е посветен на силните, храбри и независни жени ширум целиот свет, односно, е во знак на почит кон сите дами во нашите животи. Збунети сте како да ја усре…

Неколку совети за успешно заведување

Поминати се времињата кога околу привлекувањето и заведувањето се занимавале исклучително жените, бидејќи мажот, со својата економска, политичка моќ и супериорно образование, самиот по себе бил привле…

Што подразбираме под ПМС ?

Под поимот ПМС (предменструален синдром) се подразбираат физичките и психичките промени кои настануваат пред и за време на менструалниот циклус.  Некои од симптомите, како што се чувството на подуенос…

Одберете ја вистинската облека за вас

Во текот на животот секој создава систем на вредности. Тоа секако не е само посветување на физичкиот изглед, туку и карактерни црти, морални вредности, култура. Сепак, шармот претставува спој на елега…