Најчестите женски лаги

Исто како и мажите, и жените лажат. Далеку од тоа дека сите лажат од исти причини, но, според истражувањата, ова се најчестите женски лаги, па вие верувајте дека е така или не: 1. Број на сексуални па…

Каква фризура Ви одговара според хороскопскиот знак?

Каква фризура Ви одговара според хороскопскиот знак? Во оваа статија, прочитајте нешто повеќе за поврзницата помеѓу хороскопскиот знак и женските фризури: Овен Овновите сакаат забележливи фризури, так…

Дознајте повеќе за женскиот оргазам

Женскиот оргазам не зависи само од вагината, клиторисот, менталната возбуда, предиграта или големината на пенисот, туку од сите овие комбинации заедно. За разлика од машкиот оргазам, кој е базиран на …

Најчести машки и женски грешки во сексот

Иако овој наслов изгледа стереотипно, бидејќи сексот е нешто индивидуално помеѓу партнерите, во овој текст ќе ги наброиме генералните најчести грешки кои ги прават мажите, односно жените во сексот. На…