Домашен рецепт за зголемување на волуменот на косата

Домашен рецепт бр. 1 1 лажица мед, 1 жолчка, 1 лажица маслиново масло, 1 лажица јаболков оцет, 1 лажица шампон. Сето ова се меша добро и се става на коренот на косата, а потоа по целата должина на кос…

Зголемување на енергијата

Доаѓа пролетта, а вие се чувствувате невитално и заморно? Постојано ви се спие иако сте станале од спиење? Следете ги следниве совети за зголемување на енергијата, и веднаш ќе ги почувствувате резулта…

Диета за зголемување на телесната тежина

Основен принцип на оваа диета е внесување на поголемо количество на енергија пред да се потроши истата, со постепено внесување на повеќе калории. Дневно се препорачува да се внесуваат додатни 500 kcal…

Техники за привремено зголемување на усните

Еден од најголемите трендови на 21-от век претставува зголемувањето на усните, кои денес се симбол на сексапил и атрактивност. Голем број на различни методи се нудат, за да се постигне посакуваниот еф…

Зголемете ги очите со шминка

Без оглед дали се работи за фактот дека не сте задоволни со големината на своите очи или едноставно сакате повеќе да ги нагласите, соодветна шминка може да Ви помогне во мисијата на создавање на перце…