Влијанието на боите во домот

Влијанието на боите во домот е докажано. Одлуките најчесто се сведуваат на боите за кои се коментира дека се актуелни, па оттука некои се класични, а некои се предизвикувачки. За да се постигне мир и …

Слатки летни чевли

Кога станува збор за најомилените летни чевли за оваа сезона, дизајнерите на модните писти не престануваат да изненадуваат со својата слободоумност и креативност. Ова лето, имате огромна палета на бои…

Зошто апостолките се најчест, но и најлош избор за Вашите нозе?

Истражување спроведено од Auburn University, вели дека кога се чекори со апостолки, прстите се стегаат и се згрчуваат, а петицата е крената во воздух со тоа доаѓа до истегнување на плантарна фасција,(…

Избор на занимање – мој или на моите родители?

Најголемиот проблем при избор на идното занимање го имаат младите луѓе, бидејќи, за еден млад човек од 15 или 18 години најчесто е најбитна забавата, дружењето, каде ќе го помине летниот одмор, првите…

Топ 12 идеи за избор на невестински фустан

Некои работи се случуваат само еднаш. Затоа, заблескајте на свадбата и на вашиот ден, со помош на нашите совети за избор за невестински фустан. Зошто да биде едноставно, кога може да е елегантно и рас…