Маџун – природен лек со стара традиција

Маџунот уште наречен гроздов слад, е специјалитет добро познат на нашите предци, како по својот оригинален вкус и арома, така и по благотворното дејство врз човековото здравје. Маџунот се добива со из…

Автоимуни болести

Автоимуни болести се системски, хронични болести кои го напаѓаат буквално целото тело. Истите се случуваат како резултат на имунолошкиот систем врз организмот на човекот, при што имунолошкиот систем з…