Најчестите женски лаги

Исто како и мажите, и жените лажат. Далеку од тоа дека сите лажат од исти причини, но, според истражувањата, ова се најчестите женски лаги, па вие верувајте дека е така или не: 1. Број на сексуални па…

Мажите и вистинскиот модел на фармерки

Фармерки, најпознатата облека на планетава, која никогаш не излегува од мода, а предност им дава и фактот дека можат да се комбинираат подеднакво успешно со елегантен и лежерен стил. Затоа фармерките …