Најчестите женски лаги

Исто како и мажите, и жените лажат. Далеку од тоа дека сите лажат од исти причини, но, според истражувањата, ова се најчестите женски лаги, па вие верувајте дека е така или не: 1. Број на сексуални па…

10 најчести машки лаги

Кои се 10 најчести машки лаги? Познато е дека и мажите и жените лажат, особено кога се работи за врските и сексот. Меѓутоа, ако им веруваме на истражувањата, нивните лаги се разликуваат. Колку се веро…

Дали интернет флертот е знак за изневерување ?

Присутни се позитивни и негативни одговори на прашањето:Дали флертувањето на интернет е знак за изневерување во врската? Со напредокот на технологијата, комуникацијата станува се’ поедноставна. Така, …