Еве како совршено да нанесете туш за очи

Нанесувањето на туш за очи (или ајлајнер) отсекогаш било мистерија и претешка задача за сите жени. Тушот всушност претставува мала алатка со која доколку владеете вешто, на вашите очи можете да создад…

Совети од витки жени кои никогаш не држеле диета

Честопати на улица, на отворени фестивали или на настани можеме да видиме витки жени кои без грижа на совест јадат хамбургер, шпагети или друга мрсна храна. Вистина е дека некои луѓе имаат побрз метаб…

Зголемете ги очите со шминка

Без оглед дали се работи за фактот дека не сте задоволни со големината на своите очи или едноставно сакате повеќе да ги нагласите, соодветна шминка може да Ви помогне во мисијата на создавање на перце…