Мито Тасевски: Репризи има само во митовите, затоа, користете го времето до максимум

Мито Тасевски, психолог и гешталт советник, е автор на боенката за возрасни “Фокус Мандала“, новитет во Македонија, кој е последица од потребата за наоѓање на нови начини за справување со стресот. Сак…